Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
19.01.2021.

Ministarka privrede Anđelka Atanasković uputila je apel građanima Republike Srbije da se vakcinišu protiv korona virusa kako bi zajedničkim snagama pobedili zaraznu bolest, što će obezbediti dalji ekonomski rast države.

„Korona virus možemo da pobedimo uz pomoć imunizacije. Tako ćemo uspeti da iz pandemije izađemo što pre i sa što manje posledica. Pored zdravlja građana izuzetno je važno da sačuvamo privredu i da se što pre oporavimo od krize izazvane virusom Kovid-19, sa kojom se suočava celi svet“, poručila je ministarka.

Prema njenim rečima  važno je da se vakcinišu svi privrednici i zaposleni u privredi, jer oni na taj način ne štite samo sebe, već i svoje porodice i kolege sa kojima rade.

„Država je u prethodnom periodu reagovala na adekvatan način i pružila pomoć privredi u teškim trenucima. Pridržavanjem preventivnih mera i masovnom imunizacijom izaći ćemo iz situacije u kojoj se nalazimo. Što pre pobedimo korona virus, to ćemo pre uspeti da oporavimo privredu i nećemo pasti u ekonomsku provaliju“, zaključila je ona.