Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
27.11.2020.

Министарка привреде Анђелка Атанасковић посетила је данас Herz Feniks BB у Нишу и том приликом најавила да ће министарство наћи начин да помогне компанији у остваривању свог циља, а то је да прошири капацитете и отвори 50 нових радних места.

“ Министарство привреде ће наћи начина да им помогне када је реч о реализацији инвестиције, а са градском управом у Нишу треба да виде за погодну локацију на којој ће се налазити нови производни капацитети”, рекла је Атанасковић.

Директор продаје корпорације Herz Србија Милан Михајловић се захвалио министарки на посети и жељи да помогне у проширењу капацитета, а самим тим подржи улагање и инвестирање у Ниш.

„Захвални смо влади и премијерки Ани Брнабић што су омогућили да Министарство привреде буде укључено у сва ова питања и надамо се да ће се укључити и Министарство енергетике које је надлежно за остала отварена питања“, додао је он.

Компанија Феникс ББ основана је 1990. године и током вишедеценијског успешног пословања учврстила је своју позицију у групи водећих произвођача елемената и система аутоматске регулације и управљања у области климатизације, грејања и хлађења.
Од 2014. године Феникс ББ је власништву компаније HERZ-Armaturen Ges.m.b.H, чиме је омогућен убрзан развој у складу са највишим европским стандардима, као и присутност на светским тржиштима.