Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
03.04.2021.

Министарка привреде Анђелка Атанасковић посетила је данас породичну фирму „Sweet home” из Бруса.

“Ово је још један у низу обилазака привредним субјектима широм Србије. “Sweet home” води жена, која је у претходном периоду добила награду “Жена змај” због успешности у пословању. Њихов син се вратио из Америке у Брус како би помогао родитељима и како би заједно развијали фирму. Управо останак младих у земљи и повратак оних који су отишли је оно за шта је бори Србија и наш председник Александар Вучић. У нашој земљи може лепо да се живи и ради, а обиласцима попут овог желим да промовишем примере добре праксе. Посебно ми је драго што сам данас овде, јер током 24 године пословања никада нико од званичника није посетио ову фирми”, рекла је Атанасковић.
Према њеним речим компанија “Sweet home” је купила опрему захваљујући средствима у оквиру програма подршке.
“Позивам и друге фирме да конкуришу за неки од програма Министарства привреде како би започели али и унапредили пословање”, подвукла је министарка.

Председница општине Брус Валентина Милосављевић захвалила је делегацији Министарства привреде на посети.

“Када министарка привреде дође у једну малу општину као што је Брус то много значи овом народу, а посебно када обилази привреднике. “Sweet home” је један од најрепрезентативнијих примера наше општине. Министарка је имала прилику да види где су утрошили средства и како су уз помоћ нове опреме унапредили пословање”, рекла је она.
Власница фирме Светлана Миљковић је истакла да је веома поносна и срећна због данашње посете.
“Имали смо данас конструктиван разговор са министарком и верујем да ћемо у будућности имати још бољу сарадњу са Министарством привреде”,рекла је она.