Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
06.03.2021.

Министарка привреде Анђелка Атанасковић, током посете Чачку обишла је предузеће Мока које се бави производњом и дитрибуцијом кафе и свих врста смрзнутог теста.

“Мока је користила средства из Фонда за развој за израду хале и читавог постојења, као и опреме. Позитивно је то што је власник вратио сав новац који је узео као подстицаје. Власници имају право да траже поново средства јер планирају проширење производње и ово је прави пример за све привреднике који имају намеру да користе наша  средства да виде како може успешно да се ради”, рекла је Атанасковић.

Према речима једног од власника Светолика Перовића, предузеће Мока остварује сарадњу са скоро свим великим дистрибутивним ланцима у нашој земљи, и њихови производи су заступљени у скоро сваком месту и сваком маркету. Он је нагласио да се значајан део производње извози на инострана тржишта.

“ Захвалио бих се Министарству привреде и Фонду за развој јер су ми помогли да направи фабрику и организује посао. Средства која смо користили пуно нам значе, без њих не бисмо могли да направимо све ово”, закључио је он.