Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
28.10.2015.

Помоћница министра за развој малих и средњих предузећа и предузетништва Катарина Обрадовић Јовановић доделиће вечерас, у једној од категорија, награду – „Цвет успеха за жену змаја 2015“, најбољим предузетницама у Србији.

Награду „Цвет успеха за жену змаја 2015“, најбољим предузетницама у Србији, додељује већ девет година Удружење пословних жена Србије. Циљ је афирмација успешних предузетница и видљивост њиховог доприноса економском развоју Србије. Признањем најуспешнијим предузетницама скреће се пажња јавности на покретачку снагу женског бизниса.

За награду је номиновано 30 предузетница, а имена овогодишњих добитница биће саопштена на свечаној додели признања 28. октобра у београдском позоришту „Мадленианум“.

Као и предходних година, поред основних, биће додељена у специјална признања успешним предузетницама за допринос развоју женског предузетништва у различитим сегментима пословања где су постигле запажен успех на домаћем и иностраном тржишту.

Награда се додељује у две основне категорије: „Најевропскија женска фирма“ и „Најбољи модел запошљавања жена“, као и у поткатегорији „Самозапошљавање“.