Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
28.10.2015.

Pomoćnica ministra za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva Katarina Obradović Jovanović dodeliće večeras, u jednoj od kategorija, nagradu – „Cvet uspeha za ženu zmaja 2015“, najboljim preduzetnicama u Srbiji.

Nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja 2015“, najboljim preduzetnicama u Srbiji, dodeljuje već devet godina Udruženje poslovnih žena Srbije. Cilj je afirmacija uspešnih preduzetnica i vidljivost njihovog doprinosa ekonomskom razvoju Srbije. Priznanjem najuspešnijim preduzetnicama skreće se pažnja javnosti na pokretačku snagu ženskog biznisa.

Za nagradu je nominovano 30 preduzetnica, a imena ovogodišnjih dobitnica biće saopštena na svečanoj dodeli priznanja 28. oktobra u beogradskom pozorištu „Madlenianum“.

Kao i predhodnih godina, pored osnovnih, biće dodeljena u specijalna priznanja uspešnim preduzetnicama za doprinos razvoju ženskog preduzetništva u različitim segmentima poslovanja gde su postigle zapažen uspeh na domaćem i inostranom tržištu.

Nagrada se dodeljuje u dve osnovne kategorije: „Najevropskija ženska firma“ i „Najbolji model zapošljavanja žena“, kao i u potkategoriji „Samozapošljavanje“.