Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
26.07.2018.

На европском такмичењу за Најбољу идеју у области промоције предузетништва (European Enterprise Promotion Awards- ЕЕПА)  Србију ће ове године у Грацу представљати Разливалиште – Пројекат „Social Impact Award Serbia“ и Центар за друштвено одговорно предузетништво са пројектом Рурал Хуб.

Разливалиште ће се такмичити у категорији подршка инклузивном предузетништву и одговорном пословању, док ће Центар за друштвено одговорно предузетништво представљати Србију у категорији подршка развоја зелених тржишта и енергетске ефикасности.

Национални победници су изабрани у складу са критеријумима које прописује ЕК, а представљаће Србију на финалном догађају који ће се одржати у новембру у Грацу.

Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва је иницијатива Европске комисије која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе.

ЕЕПА је шанса да идеја, односно креативни приступ у подршци предузетништву уђе у такмичење за европско признање које побединцима доноси видљивост и промоцију широм Европе, али и даје позитиван пример и инспирише друге.

Током првог круга такмичења примљено је 303 националних апликација у 32 земље које учествују, а национални координатори су затим одабрали 56 најбољих пројеката који су предложени за европски ниво такмичења.