Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
27.02.2017.

Европска комисија и ове године награђује најбоље, најоригиналније и најкреативније пројекте, иницијативе или програме на пољу развоја предузетништва кроз Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва – European Enterprise Promotion Awards (ЕЕПА)

Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва  је иницијатива Европске комисије која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе. Европско признање победницима доноси видљивост и промоцију широм Европе и као позитиван пример инспирише друге да покрену посао

Министарство привреде је прошле године за ово такмичење предложило два представника која су ушла у најужи избор, пројекат невладине организација SEE ICT “Знам да можемо” и иницијативу града Новог Сада „Липов мед за одрживи развој Дунавског микрорегиона“. Пројекат Града Новог Сада победио је у категорији „Подршка развоју зелених тржишта и ефикасности ресурса“.

Сви заинтересовани могу се пријавити Министарству привреде до 10. јуна 2017. године, након чега ће Министарство,  у складу са критеријумима које прописује Европска комисија, изабрати националне победнике који ће представљати нашу земљу на финалном европском такмичењу.