Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
19.07.2016.

Национални победници Такмичења Европске Комисије за најбољу идеју у области промоције предузетништва за 2016. годину (ЕЕПА) су, у категорији “Промоција предузетничког духа” организација Стартит – “We know we can” Национални мотивациони покрет за повећање предузетничког духа у Србији, док ће српски представник у категорији “Улагање у предузетничке вештине“ бити иницијатива града Новог Сада „Липов мед за одрживи развој Дунавског микрорегиона“.

Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва (European Enterprise Promotion Awards) је иницијатива Европске комисије која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе.

Поред 28 земаља чланица ЕУ, у такмичењу за најбољи модел у области промоције предузетништва, учествују и Србија, Исланд, Норвешка и Турска.

ЕЕПА је шанса да идеја, односно креативни приступ у подршци предузетништву уђе у такмичење за европско признање које побединцима доноси видљивост и промоцију широм Европе, али и даје позитиван пример и инспирише друге.

Национални  победници су изабрани у складу са критеријумима које прописује ЕК и представљаће нашу земљу на финалном догађају у новембру у Братислави.

Промотивне филмове оба победника можете видети на

„Липов мед за одрживи развој Дунавског микрорегиона“http://goo.gl/Bz6W6k

We know we can” Национални мотивациони покрет за повећање предузетничког духа у Србијиhttps://goo.gl/OC67cR