Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
19.07.2016.

Nacionalni pobednici Takmičenja Evropske Komisije za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva za 2016. godinu (EEPA) su, u kategoriji “Promocija preduzetničkog duha” organizacija Startit – “We know we can” Nacionalni motivacioni pokret za povećanje preduzetničkog duha u Srbiji, dok će srpski predstavnik u kategoriji “Ulaganje u preduzetničke veštine“ biti inicijativa grada Novog Sada „Lipov med za održivi razvoj Dunavskog mikroregiona“.

Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva (European Enterprise Promotion Awards) je inicijativa Evropske komisije koja ima za cilj da prepozna i nagradi izuzetne primere podrške i promocije preduzetništva širom Evrope.

Pored 28 zemalja članica EU, u takmičenju za najbolji model u oblasti promocije preduzetništva, učestvuju i Srbija, Island, Norveška i Turska.

EEPA je šansa da ideja, odnosno kreativni pristup u podršci preduzetništvu uđe u takmičenje za evropsko priznanje koje pobedincima donosi vidljivost i promociju širom Evrope, ali i daje pozitivan primer i inspiriše druge.

Nacionalni  pobednici su izabrani u skladu sa kriterijumima koje propisuje EK i predstavljaće našu zemlju na finalnom događaju u novembru u Bratislavi.

Promotivne filmove oba pobednika možete videti na

„Lipov med za održivi razvoj Dunavskog mikroregiona“http://goo.gl/Bz6W6k

We know we can” Nacionalni motivacioni pokret za povećanje preduzetničkog duha u Srbijihttps://goo.gl/OC67cR