Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам

Конкурс Европске комисије за најбољу идеју у области предузетништва

23.02.2017.

Европска комисија и ове године награђује најбоље, најоригиналније и најкреативније пројекте, иницијативе или програме на пољу развоја предузетништва кроз Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва – European Enterprise Promotion Awards (ЕЕПА).

Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва  је иницијатива Европске комисије која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе. Европско признање победницима доноси видљивост и промоцију широм Европе и као позитиван пример инспирише друге да покрену посао.

Право учешћа имају националне, регионалне и локалне институције и организације, градови, региони, јединице локалне самоуправе као и јавно-приватна партнерства између јавних власти и предузетника,  образовних програма и пословних организација.

Уколико имате пројекат или иницијативу која одговара предмету Такмичења, а спроводи се минимум две године, односно већ је остварила одређене резултате које је могу квалификовати за признање пријавите се Министарству привреде до 10. јуна 2017. године. Након тога ће Министарство, у складу са критеријумима које прописује Европска комисија, изабрати националне победнике који ће представљати нашу земљу на финалном европском такмичењу.

За више информација пишите на milica.stankovic@privreda.gov.rs