Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
07.09.2017.

Министар привреде Горан Кнежевић разговарао је данас са новим шефом Делегације ЕУ у Србији Семом Фабрицијем о постигнутим резултатима из свог ресора и о наставку и унапређењу успешне сарадње.

Кнежевић је Фабрицију представио пет приоритетних области у ресору Министарства привреде, као и циљеве за наредни период. Он је истакао да је уверен да ће министарство које води и даље имати одличну сарадњу са Делегацијом ЕУ у Србији.

Фабрици је захвалио министру на представљању резултата у области привреде и похвалио Министарство и Владу Србије за спроведене реформе у протеклом периоду које су и допринеле добрим резултатима.

„Желим да вас охрабрим да тако и наставите, али и да неопходне реформске потезе константно усклађујете са потребама тржишта“, рекао је Фабрици Кнежевићу.

Кнежевић је истакао да је размена искустава за ресор који води веома значајна, и изразио очекивање да ће нови амбасадор ЕУ у Београду својим ауторитетом и дипломатским вештинама допринети још ефикаснијем решавању свих важних питања.

Фабрици се сложио да су комуникација и заједничко ангажовање веома важни.

„Важно је да радимо заједно и да комуницирамо. Сви морамо да помогнемо да процес приступања Србије у ЕУ буде што бржи“, поручио је он.