Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
29.08.2017.

Ministar privrede Goran Knežević razgovarao je danas sa predsednikom Fiskalnog saveta Pavlom Petrovićem o rezultatima rada ministarstva koje vodi u poslednjih godinu dana i planovima za naredni period u prioritetnim oblastima.

Knežević je Petrovića i njegov tim, u kojem je bio i član Fiskalnog saveta Vladimir Vučković, upoznao sa aktivnostima Ministarstva koja će Srbiji doneti bolji plasman na prestižnoj Duing biznis listi Svetske banke, koja rangira 190 zemalja sveta po uslovima poslovanja.

Ministar je upoznao Fiskalni savet i sa programima podrške za unapređenje privrednog ambijenta u lokalnim samoupravama, kojima je cilj privlaćenje investitora u ta područja, razgovaralo se o projektu Decenija preduzetništva, ali i o javnim preduzećima i preduzećima iz portfolija za privatizaciju.

Knežević i Petrović su danas zaključili da je sastanak bio uspešan, kao i da će u narednom periodu nastojati da češće razmenjuju iskustva i ostvare još bolju saradnju Ministarstva privrede i Fiskalnog saveta.