Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
15.10.2016.

Cilj Ministarstva privrede je da se BDP u narednih četiri godine poveća za oko 10 odsto, kao i životni standard kako bi građani živeli bolje i kvalitetnije, ali niko nema čarobni štapić da sve probleme reši preko noći, izjavio je danas ministar privrede Goran Knežević u Nišu.

Knežević je novinarima preneo i zaključak sastanka Poslovno-privrednog saveta u Gradskoj kući.

„U narednom periodu bićemo izuzetno na usluzi i lokalnim samoupravama i privrednicima, odazvaćemo se na njihove pozive i to je već dogovoreno, a u vrlo kratkom periodu doći ćemo opet u Niš, razgovarati o određenim pitanjima i pokušati da ta pitanja razrešimo u što skorijem roku“.

Prema njegovim rečima, pitanja koja su se čula na Poslovno-privrednom savetu su uglavnom ista kao u Užicu, Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici, Čačku i drugim mestima u Srbiji.

„Očigledno je da imamo određenih problema i upravo dolazak Vlade Srbije i clilj našeg dolaska u Niš i ovaj region, jeste da se upoznamo sa svim problemima i pokušamo da čujemo predloge za rešavanje tih problema“, rekao je ministar privrede.

Knežević je dodao da su ministarstvu koje vodi najvažniji privredni problemi i da će u narednom periodu pokušati da ih reši.

„Naši ciljevi su globalni, mi želimo da povećamo BDP u narednih četiri godine za nekih desetak odsto, da povećamo standarde života naših građana, da oni žive bolje i kvalitetnije“, podvukao je Knežević, ali i ukazao da niko nije čarobnjak i da niko nema čarobni štapić da bi te probleme rešio preko noći.

Ipak, proces rešavanja problema je počeo i biće završen, rekao je ministar.