Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
16.06.2020.

Министар привреде Горан Кнежевић обишао је данас индустријску зону у општини Владимирци где је током прошле године завршена изградња дела саобраћајнице која је допринела развоју те пословне зоне и отварању већег броја радних места, повећању стандарда и економског потенцијала општине.

Кнежевић је истакао да су пројекат изградње дела улице Новопројектована 6 у зони привређивања реализовали Министарство привреде и општина Владимирци и најавио нове пројекте.

Према његовим речима, током ове године планирана је рекoнструкција тротоара у улици Светог Саве који ће повезивати индустријску зону и аутобуску станицу, дом здравља, општину, средњу и основну школу, а на чијој траси се налазе трговинске радње и угоститељски објекти.

Министар је том приликом са представницима општине разговарао и о даљем развоју локалне самоуправе и привлачењу инвеститора.

„У преговорима смо са два инвеститора из Аустрије и Швајцарске, чијим би се доласком убрзао развој Владимираца, а што је и испуњење обећања председника Александра Вучића из фебруара ове године када је свечано отворио Дом ученика у овој општини“, рекао је Кнежевић.