Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
16.06.2020.

Ministar privrede Goran Knežević obišao je danas industrijsku zonu u opštini Vladimirci gde je tokom prošle godine završena izgradnja dela saobraćajnice koja je doprinela razvoju te poslovne zone i otvaranju većeg broja radnih mesta, povećanju standarda i ekonomskog potencijala opštine.

Knežević je istakao da su projekat izgradnje dela ulice Novoprojektovana 6 u zoni privređivanja realizovali Ministarstvo privrede i opština Vladimirci i najavio nove projekte.

Prema njegovim rečima, tokom ove godine planirana je rekonstrukcija trotoara u ulici Svetog Save koji će povezivati industrijsku zonu i autobusku stanicu, dom zdravlja, opštinu, srednju i osnovnu školu, a na čijoj trasi se nalaze trgovinske radnje i ugostiteljski objekti.

Ministar je tom prilikom sa predstavnicima opštine razgovarao i o daljem razvoju lokalne samouprave i privlačenju investitora.

„U pregovorima smo sa dva investitora iz Austrije i Švajcarske, čijim bi se dolaskom ubrzao razvoj Vladimiraca, a što je i ispunjenje obećanja predsednika Aleksandra Vučića iz februara ove godine kada je svečano otvorio Dom učenika u ovoj opštini“, rekao je Knežević.