Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
14.10.2016.

Министар привреде Горан Кнежевић изјавио је данас, по доласку у Ниш, да је свака одговорна власт дужна да решава проблем својих грађана и да нема бољег начина него да се на лицу места сретне са њима.

Кнежевић је рекао и да очекује пуно активности током боравка Владе Србије у наредних недељу дана у Нишу, наглашавајући да је то врло жначајан корак који је влада предузела.

Он је уверен да ће представници локалних власти добро функционисати у наредном периоду и имати прилику да разговарају како са премијером Александром Вучићем, тако и са ресорним министрима о проблемима са којима се сусрећу.

Министар је, уочи састанка Вучића са градоначелницима и начелницима пет округа са југа Србије, рекао да ће се представници владе састати и са грађанима из 29 општина тих округа и разговарати о њиховим проблемима.

„Неке проблеме ћемо моћи да решимо одмах, неке тренутно нећемо моћи да решавамо, али најважније је да ћемо се упознати са проблемима и да почнемо да их решавамо”, казао је министар привреде Србије.

Према његовим речима, постоји низ започетих инфраструктурних пројеката које треба наставити подстичу привредни раст.

Кнежевић је нагласио да је један од циљева његове посете Нишу и упознавање са предузетницима како би их упознао са мерама које Министарство привреде намерава да да предузима у наредном периоду, као и да се види да ли заједнички могу да се нађу нека решења за проблеме који муче предузетнике.

„Ниш је од скора добио нову власт тако да ћемо моћа и њима да помогнемо и да решавамо њихове проблеме“, уверен је Кнежевић.

Он је такође нагласио да Влада Србије изузетну пажњу поклања том делу Србије и додао да је планирано да се око 7.500 грађана запосли само у Нишу и околини.

„То значи да ми мислимо на те људе и такав однос хоћемо да развијамо свуда“, закључио је Кнежевић.