Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
07.10.2016.

Министар привреде Горан Кнежевић отворио је данас постројење за прераду отпадних вода Апатинске пиваре заједно са министром пољопривреде и заштите животне средине Браниславом Недимовићем, амбасадором САД Њ.Е. Кајлом Рандолф Скотом, амбасадором Канаде Њ.Е. Филипом Пенингтоном, председником општине Апатин Радивојем Секулићем и директором Апатинске пиваре Драганом Радивојевићем.

“Један од најважнијих циљева јесте привредни раст. Потребни су нам јаки инвеститори и јака мала и средња предузећа која уз те велике инвеститоре могу да конструишу добру мрежу коопераната и добављача”, рекао је министар Кнезевић.

Нагласио је да ће држава учинити све да направи најбољи могући пословни амбијент и још боље услове за привлачење инвеститора и додао да се интензивно ради на сечи прописа и доношењу закона који ће учинити да се сви привредни субјекти осећају врло безбедно и да се још више запошљавају наши грађани.

Министар је честитао радницима Апатинске пиваре 260 година рада предузећа, а руководству је уз честитке, пренео и да је посебно задовољство бити сведок реинвестирања старих улагача у Србији.