Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
12.06.2021.

Министарка привреде Анђелка Атанасковић обишла је данас компанију „Al Pack“ из Суботице и „Генеза“ из Кањиже и том приликом поручила да ће ресор на чијем је челу наставити са пружањем снажне подршке домаћим привредницима.

Наводећи да је са домаћинима разговарала о њиховим будућим пројектима, Атанасковић је истакла да Министарство привреде стоји на располагању привредницима и да брине о њима.

Министарка је поновила да је циљ министарства да се кроз дијалог са представницима привреде настави унапређење пословног окружења.

„Обиласком домаћих, породичних фирми који представљају примере добре праксе желимо да покажемо да у Србији може добро да се послује“, рекла је Атанасковић.

Она је указала да су у фокусу Министарства привреде посебно млади који имају идеју и желе да започну сопствени бизнис у Србији, али и они који желе да га развијају у својој земљи.

Сувласник компаније „Al Pack“ која се бави производњом амбалаже од лаких метала Немања Микаћ и директорка компаније „Генеза“ која се бави производњом и увозом прехрамбених сировина Клара Сечеи Буш упознали су министарку са радом својих фирми, као и са плановима за даље инвестиције.

Они су захвалили министарки на посети указујући да то за њих представља охрабрење у даљем пословању.