Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
12.06.2021.

Ministarka privrede Anđelka Atanasković obišla je danas kompaniju „Al Pack“ iz Subotice i „Geneza“ iz Kanjiže i tom prilikom poručila da će resor na čijem je čelu nastaviti sa pružanjem snažne podrške domaćim privrednicima.

Navodeći da je sa domaćinima razgovarala o njihovim budućim projektima, Atanasković je istakla da Ministarstvo privrede stoji na raspolaganju privrednicima i da brine o njima.

Ministarka je ponovila da je cilj ministarstva da se kroz dijalog sa predstavnicima privrede nastavi unapređenje poslovnog okruženja.

„Obilaskom domaćih, porodičnih firmi koji predstavljaju primere dobre prakse želimo da pokažemo da u Srbiji može dobro da se posluje“, rekla je Atanasković.

Ona je ukazala da su u fokusu Ministarstva privrede posebno mladi koji imaju ideju i žele da započnu sopstveni biznis u Srbiji, ali i oni koji žele da ga razvijaju u svojoj zemlji.

Suvlasnik kompanije „Al Pack“ koja se bavi proizvodnjom ambalaže od lakih metala Nemanja Mikać i direktorka kompanije „Geneza“ koja se bavi proizvodnjom i uvozom prehrambenih sirovina Klara Sečei Buš upoznali su ministarku sa radom svojih firmi, kao i sa planovima za dalje investicije.

Oni su zahvalili ministarki na poseti ukazujući da to za njih predstavlja ohrabrenje u daljem poslovanju.