Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
11.06.2021.

Министарка привреде Анђелка Атанасковић посетила је данас индустрију меса „Tопола“ у Бачкој Тополи, где је поручила да ће ресор којим руководи уложити максималне капацитете у оквиру својих могућности, како би помогао да се опораве од кризе настале због епидемије вируса Ковид-19.

Овом приликом министарка Атанасковић састала се са Вукојем Мухадиновићем, директором „Тополе“ и Сатмари Адрианом, председником Општине Бачка Топола, где су разговарали на тему унапређења привредног амбијента и могућностима за даљи раст и равој.

„Као што сам и раније обилазила различита места у Србији и фирме, како бих видела са којим се проблемима суочавају, данас сам у Бачкој Тополи. Разговарала сам са председником општине и директором индустрије меса „Топола“. Договорено је да заједнички утичемо на повећање извоза производа, што је најважније након застоја који је настао због епидемије корона вируса“, рекла је Атанасковић.

Она је похвалила рад руководства општине Бачка Топола и истакла да је током састанка било речи о инфраструктурним пројектима.