Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
11.06.2021.

Ministarka privrede Anđelka Atanasković posetila je danas industriju mesa „Topola“ u Bačkoj Topoli, gde je poručila da će resor kojim rukovodi uložiti maksimalne kapacitete u okviru svojih mogućnosti, kako bi pomogao da se oporave od krize nastale zbog epidemije virusa Kovid-19.

Ovom prilikom ministarka Atanasković sastala se sa Vukojem Muhadinovićem, direktorom „Topole“ i Satmari Adrianom, predsednikom Opštine Bačka Topola, gde su razgovarali na temu unapređenja privrednog ambijenta i mogućnostima za dalji rast i ravoj.

„Kao što sam i ranije obilazila različita mesta u Srbiji i firme, kako bih videla sa kojim se problemima suočavaju, danas sam u Bačkoj Topoli. Razgovarala sam sa predsednikom opštine i direktorom industrije mesa „Topola“. Dogovoreno je da zajednički utičemo na povećanje izvoza proizvoda, što je najvažnije nakon zastoja koji je nastao zbog epidemije korona virusa“, rekla je Atanasković.

Ona je pohvalila rad rukovodstva opštine Bačka Topola i istakla da je tokom sastanka bilo reči o infrastrukturnim projektima.