Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
10.02.2016.

Министарство приврде је упутило је јавни позив локалним самоуправама за пријаву инфраструктурних пројеката који ће се у 2016. финансирати у оквиру Програма подршке унапређења локалне и регионалне инфраструктуре – „Градимо заједно“ и Програма за подршку унапређења привредног амбијента у циљу привлачења инвестиција.

У оквиру ова два програма Министарство привреде ће са милијарду динара суфинансирати изградњу и опремања индустријских и пословних зона које ће допринети бољем пословном окружењу и привлачењу инвеститора, али и изградњу и обнову саобраћајница, школа, вртића, објекта здравствене и социјалне заштите и грађевина од културно – историјског значаја.

Министарство ће суфинансирати пројекте у износима од 50 одсто вредности пројекта за Програм „Градимо заједно“ и 60 одсто од вредности пројекта за Програм подршке унапређењу привредног амбијента, док су градови и општине у обавези да финансирају преосталу вредност пројекта.

Више информација о програмима, условима јавних позива, начину суфинансирања, критеријумима и потребној документацији, заинтересоване локалне самоуправе могу наћи на интернет презентацији Министарства привреде, а рок за пријаву пројеката је 23. фебруар 2016. године.