Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
18.07.2017.

Републику Србију ове године на европском такмичењу за Најбољу идеју у области промоције предузетништва (European Enterprise Promotion Awards- ЕЕПА)  представљаће Развојна агенција Србије – Пројекат развоја приватног сектора у категорији подршка интернационализацији пословања и Привредна комора Србије са пројектом Караван омладинског предузетништва у категорији промовисање предузетничког духа.

Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва (European Enterprise Promotion Awards- ЕЕПА) је иницијатива Европске комисије која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе.

ЕЕПА је шанса да идеја, односно креативни приступ у подршци предузетништву уђе у такмичење за европско признање које побединцима доноси видљивост и промоцију широм Европе, али и даје позитиван пример и инспирише друге.

Током првог круга такмичења примљено је 305 националних апликација у 32 земље које учествују.   Национални координатори су затим одабрали 56 пројеката као најбоље од најбољих и предложени су за европски ниво такмичења.

Национални  победници су изабрани у складу са критеријумима које прописује ЕК и представљаће нашу земљу на финалном догађају у новембру у Естонији.