Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
18.07.2017.

Republiku Srbiju ove godine na evropskom takmičenju za Najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva (European Enterprise Promotion Awards- EEPA)  predstavljaće Razvojna agencija Srbije – Projekat razvoja privatnog sektora u kategoriji podrška internacionalizaciji poslovanja i Privredna komora Srbije sa projektom Karavan omladinskog preduzetništva u kategoriji promovisanje preduzetničkog duha.

Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva (European Enterprise Promotion Awards- EEPA) je inicijativa Evropske komisije koja ima za cilj da prepozna i nagradi izuzetne primere podrške i promocije preduzetništva širom Evrope.

EEPA je šansa da ideja, odnosno kreativni pristup u podršci preduzetništvu uđe u takmičenje za evropsko priznanje koje pobedincima donosi vidljivost i promociju širom Evrope, ali i daje pozitivan primer i inspiriše druge.

Tokom prvog kruga takmičenja primljeno je 305 nacionalnih aplikacija u 32 zemlje koje učestvuju.   Nacionalni koordinatori su zatim odabrali 56 projekata kao najbolje od najboljih i predloženi su za evropski nivo takmičenja.

Nacionalni  pobednici su izabrani u skladu sa kriterijumima koje propisuje EK i predstavljaće našu zemlju na finalnom događaju u novembru u Estoniji.