Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
02.08.2016.

Komisija nadležna za sprovođenje postupka strateškog partnerstva za Galeniku je na današnjoj sednici razmatrala izveštaj o analizi dokumentacije dostavljene u okviru koverti koje sadrže podatke o ponuđačima. Konstatovano je da dokumentacija koju su dostavila sva tri ponuđača:  Cadila Pharmaceuticals Limited iz Indije, EMS S.A. iz Brazila i Konzorcijum Frontier Pharma Limited iz Velike Britanije i LLC NPA Petrovax Pharm iz Rusije, sadrži određene nedostatke.

S obzirom da se radi o formalnim nedostacima, Komisija je u skladu sa Uredbom o strateškom partnerstvu, ostavila naknadni rok svim ponuđačima da isprave nedostatke najkasnije do 16. avgusta 2016. godine.

Po isteku navedenog roka, Komisija će pristupiti otvaranju finansijske ponude onih ponuđača koji budu dostavili dokumentaciju u skladu sa pravilima postupka strateškog partnerstva.

Po konstatovanju urednosti dostavljene dopunske dokumentacije i otvarnja finansijskih ponuda, Komisija utvrđuje rang listu. Konačnu Rang listu usvaja Vlada Republike Srbije i proglašava najpovoljnijeg ponuđača. Pregovori sa prvorangiranim ponuđačem traju najduže 90 dana.