Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
12.08.2016.

Нови министар привреде Горан Кнежевић преузео је данас дужност од Жељкa Сертићa. Церeмoнији примопредаје присутвовали су државни секретар и помоћници министра, који ће током дана имати индивидуалне састанке са новим министром како би га упознали са активностима својих сектора.

Представљајући државног секретара и помоћнике, доскорашњи министар Сертић је пожело срећу новом министру и истакао како без тима који види пред собом успех Министарства у претходном периоду не би био могућ.

„Будући да сам привредник, имао сам раније много предрасуда према државним службеницима. Ови људи су ме убедили да државна управа има много сјајних и квалитетних људи“, рекао је Сертић указујући да је зато и направљане напредак у том ресору.

/home/merr/public html/wp content/uploads/2016/08/Primopredaja 7
Примопредаја дужности

Министар привреде Горан Кнежевић је захвалио Сертићу, којег је назвао колегом и пријатељем, и прокоментарисао како тек сада, када је видео цифре уочи примопредаје,  схвата колики је помак Сертић направио док је био на челу Министарства.

Министар привреде Кнежевић је рекао да је да је Сертићев тим сјајна екипа и да су његови резултати у складу са оним што је навео премијер Александар Вучић.

„Урађен је до сада огроман посао, али нас исто чека пуно тога још да урадимо“, рекао је Кнежевић и поручио да ће у сарадњи са тим тимом показати да је достојан функције.

На крају церемоније примопредаје дужности Сертић се нашалио како се државни посао никада не завршава, јер увек има још много тога на нечему мора да се ради.