Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
12.08.2016.

Novi ministar privrede Goran Knežević preuzeo je danas dužnost od Željka Sertića. Ceremoniji primopredaje prisutvovali su državni sekretar i pomoćnici ministra, koji će tokom dana imati individualne sastanke sa novim ministrom kako bi ga upoznali sa aktivnostima svojih sektora.

Predstavljajući državnog sekretara i pomoćnike, doskorašnji ministar Sertić je poželo sreću novom ministru i istakao kako bez tima koji vidi pred sobom uspeh Ministarstva u prethodnom periodu ne bi bio moguć.

„Budući da sam privrednik, imao sam ranije mnogo predrasuda prema državnim službenicima. Ovi ljudi su me ubedili da državna uprava ima mnogo sjajnih i kvalitetnih ljudi“, rekao je Sertić ukazujući da je zato i napravljane napredak u tom resoru.

/home/merr/public html/wp content/uploads/2016/08/Primopredaja 7
Primopredaja dužnosti

Ministar privrede Goran Knežević je zahvalio Sertiću, kojeg je nazvao kolegom i prijateljem, i prokomentarisao kako tek sada, kada je video cifre uoči primopredaje,  shvata koliki je pomak Sertić napravio dok je bio na čelu Ministarstva.

Ministar privrede Knežević je rekao da je da je Sertićev tim sjajna ekipa i da su njegovi rezultati u skladu sa onim što je naveo premijer Aleksandar Vučić.

„Urađen je do sada ogroman posao, ali nas isto čeka puno toga još da uradimo“, rekao je Knežević i poručio da će u saradnji sa tim timom pokazati da je dostojan funkcije.

Na kraju ceremonije primopredaje dužnosti Sertić se našalio kako se državni posao nikada ne završava, jer uvek ima još mnogo toga na nečemu mora da se radi.