Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
30.09.2016.

Оба национална представника, невладина организација SEE ICT са пројектом Знам да можемо и иницијатива града Новог Сада „Липов мед за одрживи развој Дунавског микрорегиона“, које је Министарство привреде предложило Европској комисији за такмичење за Најбољу идеју у области промоције предузетништва за 2016. годину, ушла су у најужи избор за ову престижну европску награду. Србија је једина, од 33 земље, која има два своја представника у најужем избору у две категорије.

Национални представници су изабрани у складу са критеријумима које прописује Европска комисија и представљаће нашу земљу на финалном догађају у новембру у Братислави. Европско признање победницима доноси видљивост и промоцију широм Европе и као позитиван пример инспирише друге да покрену посао.

Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва (European Enterprise Promotion Awards -ЕЕПА) је иницијатива Европске комисије која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе. Ове године за ЕЕПА награду 31 земља је предложила 57 пројеката, од којих су 18 у ужем избору.