Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
27.02.2019.

Министарство привреде позива предузетнике да се пријаве на такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва у оквиру European Enterprise Promotion Awards 2019 (EEPA 2019).

 

Реч је о иницијативи Европске комисије која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе.

 

ЕЕПА такмичење је такође шанса да предузетници са најбољом идејом, односно креативним приступом у подршци предузетништву, који победе на националном нивоу, уђу у такмичење за европско признање. Поред промоције и видљивости широм Европе на коју изабрани предузетници могу да рачунају, они ће кроз ЕЕПА 2019. дати пример и послужити као инспирација другима.

 

Право учешћа имају националне, регионалне и локалне институције и организације, градови, региони, јединице локалне самоуправе као и јавно-приватна партнерства између јавних власти и предузетника, образовних програма и пословних организација.

 

Поред 28 земаља чланица ЕУ, у такмичењу за најбољи модел у области промоције предузетништва, учествују и Србија, Исланд, Норвешка и Турска.

 

Предузетници који имају пројекат или иницијативу, а која се спроводи минимум две године, односно већ је остварила одређене резултате, могу да се пријаве на ЕЕПА такмичење до 03. јуна 2019. Године.

 

Формулар за пријаву доступан је на овом линку.