Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
13.06.2017.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je, u okviru posete Gornjem Milanovcu, novoizgrađeni Aneks Predškolske ustanove „Sunce“. Za ovaj projekat Ministarstvo privrede izdvojilo je 7.526.506,28 dinara, dok je opština Gornji Milanovac uložila 22.861.527,58 dinara.

„Dograđeni objekat Predškolske ustanove „Sunce“ ukupne je površine od preko 500 kvadrata, time je uvećan kapacitet vrtića i dobijene su četiri nove prostorije, opremljene potupno novim nameštajem. Dogradnjom ovog Aneksa ukidaju se liste čekanja“, rekao je predsednik opštine Dejan Kovačević prilikom obilaska objekta Vrtića.

„Sve smo to uradili jer smo imali dovoljno novca, ali smo imali novca i zahvaljujući ljudima u Gornjem Milanovcu koji su verovali u nas, naše ideje i finansijsku disciplinu. Kada izgradite novu industrijsku zonu dovešćemo jednog investitora koji će moći da otvori nova radna mesta i da se današnja omladina, koja ide u školu, ne brine da li će imati posao nakon završetka školovanja“, rekao je predsednik Vučić.