Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
30.10.2018.

Помоћница министра привреде Катарина Обрадовић Јовановић присуствовала је уручењу признања најуспешнијим предузетницама, „Цвет успеха за жену змаја“, које је традиционално, по дванаести пут, доделило Удружење пословних жена Србије (УПЖ).

Обрадовић Јовановић је на овој свечаности уручила једну од награда и то сувласници и директорки Опште болнице „Бел Медик“ др Јасмини Кнежевић којој је припало друго место.

За жене „змајеве над змајевима“ проглашене су и власница и директорка предузећа „Деxпресс“ Љиљана Караклајић која је освојила прво место и сувласница и директорка предузећа „Слово“ Гордана Ђурђевић којој је припало треће место.

На свечаности је по први пут додељено признање „Родно најсензитивнија компанија“ настало у оквиру пројекта „Равноправно у ланцу вредности“.

Признање је додељено великим компанијама које примењују пет принципа Уједињених нација за оснаживање жена и које су пружиле најбољи модел укључивања жена у ланце добављача.

Титулу родно најсензитивније компаније ове године понела је „Делта Холдинг“ Београд. Друго место у овој категорији поделиле су компаније „Икеа Србија“ Београд и „Авон Србија“, док су треће место освојиле компаније „ВИП Мобиле“ Београд и Уникредит банка.