Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
24.10.2018.

Помоћница министра привреде Катарина Обрадовић Јовановић рекла је данас да ће, захваљујући пројекту е-папир, сви административни поступци и процедуре са којима се привреда сусреће у комуникацији са државном управом бити системски пописани, оптимизовани и дигитализовани.

Обрадовић Јовановић је на конференцији о изазовима унапређења пословне климе на локалном нивоу, одржаној у Београду, истакла да је до сада пописано 2.500 поступака.

Циљ је, додаје, да се успостави регистар свих административних поступака и омогући јединствена и транспарентна комуникација привреде и државне управе.

„Намера нам је да се што више олакша пословање и омогући уштеда времена и пара привредницима. Зато је мишљење привредника, као и њихово активно учешће у идентификовању процедура које оптерећују пословање од великог значаја за државу“, поручила је Обрадовић Јовановић.

Конференцију „Повољно пословно окружење на локалном нивоу“ организовала је Стална конференција градова и општина (СКГО) у оквиру програма „Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ – Друга фаза“ који финансира Влада Шведске.