Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
31.03.2021.

Ministarka privrede Anđelka Atanasković razgovarala je danas sa predsednikom opštine Đorđem Nikitovićem na temu razvoja industrijske zone u Požegi.

Ovom prilikom bilo je reči o pravcima razvoja i aktivnostima koje treba preduzeti u cilju daljeg unapređenja privrednog ambijenta u toj opštini.

„Ministarstvo privrede otvoreno je za dijalog sa predstavnicima lokalnih samouprava u cilju unapređenja privrednog ambijenta. Razvoj infrastrukture u industrijskim zonama od velikog je značaja za privlačenje investicija, a samim tim i za otvaranje novih radnih mesta. Ulažemo maksimalne kapacitete kako bismo podjednako razvijali sve delove Srbije, a sve u cilju obezbeđivanja još većeg ekonomskog rasta u našoj zemlji i još boljeg života građana“, rekla je Atanasković i dodala da će u narednom periodu posetiti Požegu.

Sastanku su prisustvovali državni sekretar Dragan Stevanović, pomoćnik ministra Biljana Žarković, narodna poslanica Milica Nikolić, zamenik predsednika opštine Ivan Novaković i urbanista Ratko Micić.