Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
06.04.2016.

Министар привреде Жељко Сертић, са сарадницима,  посетио је Лучане где је разговарао са челницима ове општине и власницима  лучанских предузећа која су пре месец дана била поплављена.

На састанку са највећим привредницима драгачевског краја, чији су индустријски објекти били поплављени: МБ – Наменска, Максима, Панекспрес, Аурора и Хидрокомерц, министар Сертић је обећао додатну помоћ Владе Србије.

 Председник општине Лучани Весна Стамболић и лучански привредници  су се захвалили министру на посети и досадашњем ефикасном и одлучном реаговању Владе Србије и Министарства привреде у санирању последица поплава.

 Министар Сертић подсетио је, у обраћању домаћинима, да је Министарство привреде ову годину посветило развоју предузетништва и да и привредници драгачевског краја могу, програмима подршке, пронађу начин да унапрде пословање.

„Сигуран сам се да ћемо убудуће више говорити о развојним пројектима и привредним успесима него о поплавама. У том смислу Министарство привреде стоји на располагању свим предузетницима како би заједно допринели успеху привредних реформи. Развој предузетништва је од кључног интереса за развој Србије и само, заједничким марљивим радом и залагањем можемо да српску привреду дигнемо на пут просперитета“, рекао је министар Сертић.