Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
06.04.2016.

Ministar privrede Željko Sertić, sa saradnicima,  posetio je Lučane gde je razgovarao sa čelnicima ove opštine i vlasnicima  lučanskih preduzeća koja su pre mesec dana bila poplavljena.

Na sastanku sa najvećim privrednicima dragačevskog kraja, čiji su industrijski objekti bili poplavljeni: MB – Namenska, Maksima, Panekspres, Aurora i Hidrokomerc, ministar Sertić je obećao dodatnu pomoć Vlade Srbije.

 Predsednik opštine Lučani Vesna Stambolić i lučanski privrednici  su se zahvalili ministru na poseti i dosadašnjem efikasnom i odlučnom reagovanju Vlade Srbije i Ministarstva privrede u saniranju posledica poplava.

 Ministar Sertić podsetio je, u obraćanju domaćinima, da je Ministarstvo privrede ovu godinu posvetilo razvoju preduzetništva i da i privrednici dragačevskog kraja mogu, programima podrške, pronađu način da unaprde poslovanje.

„Siguran sam se da ćemo ubuduće više govoriti o razvojnim projektima i privrednim uspesima nego o poplavama. U tom smislu Ministarstvo privrede stoji na raspolaganju svim preduzetnicima kako bi zajedno doprineli uspehu privrednih reformi. Razvoj preduzetništva je od ključnog interesa za razvoj Srbije i samo, zajedničkim marljivim radom i zalaganjem možemo da srpsku privredu dignemo na put prosperiteta“, rekao je ministar Sertić.