Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
08.11.2018.

Помоћник министра привреде Александар Старчевић доделио је данас годишње националне награде за пословну изврсност „Оскар квалитета“.

 

Међу добитницима су компаније „Југо-Каолин“ из Београда, „Радијатор Инжењеринг“ из Краљева, „Ресор“ из Гаџиног Хана. Старчевић је честитао добитницима, истичући да је реч о важној манифестацији и да ове компаније представљају пример како би требало да послују српски привредници.

 

Признање је уручено и општини Медвеђа, Ветеринарском специјалистичком институту из Јагодине и Институту за јавно здравство Републике Српске из Бања Луке.

 

Награде „Оскар квалитета“ уручене су 24. пут по реду на свечаности одржаној у Привредној комори, у оквиру 27. Форума квалитета и пословне изврсности 2018.

 

Помоћник министра привреде је рекао да ресорно министарство цени напоре Фондације за културу квалитета и пословну изврсност и Привредне коморе Србије који управо промовишу развој и унапређење организационе и пословне изврсности у пословању.

 

Признање „Оскар квалитета“ додељује се профитним и непрофитним организацијама за врхунске резултате постигнуте на развоју и унапређењу организационе и пословне изврсности, а додељује га Фондација за културу квалитета и пословну изврсност, у сарадњи са ПКС и под покровитељством Министарства привреде.