Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
24.01.2018.

Државни секретар у Министарству привреде Драган Стевановић присуствовао је данас почетку изградње фискултурне сале за потребе Специјалне школе „Први новембар“ и корисника услуга Јавне установе „Зрачак“ у Чачку.

 

Стевановић је навео да је укупна вредност инвестиције 75 милиона динара, од чега је Министарство привреде из кредита ЕИБ-а издвојило 30,5 милиона  динара, док је учешће града Чачка  44,5 милиона динара.

 

Према његовим речима, то је одличан начин да министарство помогне, али и да има увид на који начин градска власт распоређује новац из буџета.

 

Средства за овај пројекат обезбеђена су из програма Министарства привреде који се спроводи заједно са ЕИБ-ом.

 

Полагању камена темељца присуствовао је и градоначелник Чачка Милун Тодоровић који је истакао да је фискултурна сала важна инвестиција којом ће се помоћи особама са инвалидитетом.

 

Рок за извођење радова је 120 дана, а извођач је „Ратко Митровић Констракшн“ д.о.о.

 

Пројектом је предвиђена изградња фискултурне сале површине 1.271 метара квадратних у чијем склопу се налазе трибине, четири свлачионице, просторија за држање справа и канцеларија наставника.

 

Инвестиција подразумева извођење грађевинских и грађевинско-занатских радова, као и инсталацију водовода и канализације, електроенергетске и машинске инсталације (грејање и вентилација) и система детекције и дојаве пожара.