Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
24.02.2016.

Државни секретар у Министарству привреде Драган Стевановић разговарао је данас са представницима три репрезентативна синдиката ФАП-а из Прибоја, руководством ове компаније и челницима локалне самоуправе о пословању, проблемима и будућности овог предузећа и његових радника.

Представници синдиката су у отвореном и конструктивном разговору истакли да им је сасвим јасно да је садашње стање у ФАП-у апсолутно неодрживо и исказали разумевање за напоре које Влада Србије чини, како би превазишла и решила проблеме у овој компанији.

Постигнута је потпуна сагласност о томе да сви – руководство предузећа, синдикати, Министарство привреде морају заједно да раде на проналажењу решења које је одрживо и којим ће бити обухваћени сви у ФАП-у.

Учесници састанка су се сагласили да ће решење за ФАП бити у искључиво у законском оквиру и у складу са стратешким опредељењем Владе Србије да се процес својинске трансформације оконча.

Договорени су и конкретни кораци које ће Министарство, руководство предузећа и синдикати заједно предузимати у наредном периоду.