Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
10.05.2019.

Група студената Факултета политичких наука (ФПН), Универзитета у Београду, посетила је данас Министарство привреде како би се упознали са начином рада и надлежностима ове институције.

Студенте је дочекао и пожелео им добродошлицу државни секретар у Министарству привреде Драган Стевановић.

Стевановић је рекао да је иницијатива за обилазак министарства добра и да представља прилику да се млади информишу о раду државних институција.

“Надам се да ће вам данашња сазнања бити од помоћи у вашем будућем школовању. Можда ћете једног дана баш ви преузети одређене функције у држави, а неки од вас су можда и будући лидери”, рекао је државни секретар Стевановић.

Члан Европског студентског форума ФПН-а Милан Илић, који је предводио групу, рекао је да је циљ посете Министарству привреде био да боље сагледају активности и упознају се са овим ресором.

“Привреда је једна од важних грана нашег друштва. Зато је посета министарству и разговор са државним секретаром за нас велики подстицај и надахнуће”, истакао је Илић.

Са студентима су, о функционисању и надлежностима посебних сектора, разговарали и помоћници министра привреде и начелници.