Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
10.05.2019.

Grupa studenata Fakulteta političkih nauka (FPN), Univerziteta u Beogradu, posetila je danas Ministarstvo privrede kako bi se upoznali sa načinom rada i nadležnostima ove institucije.

Studente je dočekao i poželeo im dobrodošlicu državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović.

Stevanović je rekao da je inicijativa za obilazak ministarstva dobra i da predstavlja priliku da se mladi informišu o radu državnih institucija.

“Nadam se da će vam današnja saznanja biti od pomoći u vašem budućem školovanju. Možda ćete jednog dana baš vi preuzeti određene funkcije u državi, a neki od vas su možda i budući lideri”, rekao je državni sekretar Stevanović.

Član Evropskog studentskog foruma FPN-a Milan Ilić, koji je predvodio grupu, rekao je da je cilj posete Ministarstvu privrede bio da bolje sagledaju aktivnosti i upoznaju se sa ovim resorom.

“Privreda je jedna od važnih grana našeg društva. Zato je poseta ministarstvu i razgovor sa državnim sekretarom za nas veliki podsticaj i nadahnuće”, istakao je Ilić.

Sa studentima su, o funkcionisanju i nadležnostima posebnih sektora, razgovarali i pomoćnici ministra privrede i načelnici.