Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
22.08.2016.

Прво, конститутивно заседање Међувладине српско-казахстанске комисије за трговинско-економску сарадњу одржаће се 23. августа 2016. године у Београду.

Међувладина Комисија, којом коопредседавају српски министар привреде  Горан Кнежевић и казахстански министар националне економије Куандик Бишимбајев, анализираће трговинску и привредну сарадњу и утврдити активности на које треба ставити нагласак како би се повећала робна размена и унапредили укупни економски односи двеју држава у наредном периоду.

Два министра, Кнежевић и Бишимбајев, након пленарне седнице потписаће Протокол са Међувладине комисије.

Током одржавања Првог заседања Међувладине српско-казахстанске комисије за трговинско-економску сарадњу биће конституисан и Пословни савет између Привредне коморе Србије и Спољно-трговинске коморе Казахстана. Споразум о конституисању Савета потписаће председник Привредне Коморе Србије Марко Чадеж и председник Спољно-трговинске коморе Казахстана Јерхат Искалијев.

САТНИЦА:

  • 10.30 часова – Тет-а-тет састанак министра Кнежевића и министра Бишимбајева

Адреса: Палата Србија, Булевар Михаила Пупина 2 (Црвени салон)

Сниматељима и фоторепортерима омогућено снимање почетка састанка

  • 11.00 часова – Пленарна седницам Међувалдине комисије

Адреса: Палата Србија, Булевар Михаила Пупина 2 (Сала Београд)

Сниматељима и фоторепортерима омогућено снимање почетка састанка

  •  12.00 часова – Церемонија потписивања Протокола са Првог заседања Међувладине српско-казахстанске комисије и Споразума о конституисању Пословног савета и изјаве за медије.

Адреса: Палата Србија, Булевар Михаила Пупина 2

Напомена: Акредитације за улаз у Палату Србја су обавезне. Молимо вас да их проследите на press@privreda.gov.rs најкасније до 22. августа у 20 часова.