Arhiva internet prezentacije Ministarstva privrede do 31. avgusta 2021. godine

Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
22.08.2016.

Prvo, konstitutivno zasedanje Međuvladine srpsko-kazahstanske komisije za trgovinsko-ekonomsku saradnju održaće se 23. avgusta 2016. godine u Beogradu.

Međuvladina Komisija, kojom koopredsedavaju srpski ministar privrede  Goran Knežević i kazahstanski ministar nacionalne ekonomije Kuandik Bišimbajev, analiziraće trgovinsku i privrednu saradnju i utvrditi aktivnosti na koje treba staviti naglasak kako bi se povećala robna razmena i unapredili ukupni ekonomski odnosi dveju država u narednom periodu.

Dva ministra, Knežević i Bišimbajev, nakon plenarne sednice potpisaće Protokol sa Međuvladine komisije.

Tokom održavanja Prvog zasedanja Međuvladine srpsko-kazahstanske komisije za trgovinsko-ekonomsku saradnju biće konstituisan i Poslovni savet između Privredne komore Srbije i Spoljno-trgovinske komore Kazahstana. Sporazum o konstituisanju Saveta potpisaće predsednik Privredne Komore Srbije Marko Čadež i predsednik Spoljno-trgovinske komore Kazahstana Jerhat Iskalijev.

SATNICA:

  • 10.30 časova – Tet-a-tet sastanak ministra Kneževića i ministra Bišimbajeva

Adresa: Palata Srbija, Bulevar Mihaila Pupina 2 (Crveni salon)

Snimateljima i fotoreporterima omogućeno snimanje početka sastanka

  • 11.00 časova – Plenarna sednicam Međuvaldine komisije

Adresa: Palata Srbija, Bulevar Mihaila Pupina 2 (Sala Beograd)

Snimateljima i fotoreporterima omogućeno snimanje početka sastanka

  •  12.00 časova – Ceremonija potpisivanja Protokola sa Prvog zasedanja Međuvladine srpsko-kazahstanske komisije i Sporazuma o konstituisanju Poslovnog saveta i izjave za medije.

Adresa: Palata Srbija, Bulevar Mihaila Pupina 2

Napomena: Akreditacije za ulaz u Palatu Srbja su obavezne. Molimo vas da ih prosledite na press@privreda.gov.rs najkasnije do 22. avgusta u 20 časova.