Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
18.08.2016.

Министар привреде Горан Кнежевић потписаће у петак, 19. августа 2016. године у Нишу  Меморандум о разумевању о отварању новог производног погона холандске компаније Cooperatief  IMI Europe са генералним директором Ериком Де Кандидо и градоначелником Града Ниша Дарком Булатовићем ове компаније у Нишу.
Компанија Cooperatief  IMI Europe послује у оквиру групације Integrated Mickro- Electonics Incorporated (IMI)  која је представља водећег светског добављача електронских добара у области аутоиндустрије, индустрије, медицине. Производне, продајне и истраживачке огранке имају у Азији, Европи и Северној Америци, као и  13 фабрика у шест земаља. Европски огранак основан је у Бугарској 1997. године, а с обзиром да ова индустријска локација бележи велики раст, највећим делом у аутомобилском сектору, инвеститор је одлучио да се отвори нови производни погон у југоисточној Европи, односно као коначна дестинација изабран је Ниш.

Током посете Нишу, министар Кнежевић ће се састати са градоначелником Дарком Булатовићем и члановима Градског већа. Предвиђено је да министар са градским челницима разговара о инвестицијама, стварању повољнијег привредног амбијента и планираним  активностима на привредном развоју Ниша и околине.

САТНИЦА:

–    11 часова – Састанак министра Кнежевића са градоначелником Ниша Дарком Булатовићем и члановима Градског већа.

Адреса: Градска кућа, 7.  јули број 2

НАПОМЕНА: Сниматељима и фоторепортерима омогућено снимање почетка састанка

–    12 часова – Потписивање Меморандума о разумевању

Адреса: Градска кућа, хол, 7.  јули број 2

НАПОМЕНА: Након потписивања предвиђене су изјаве за медије на тему МоР и инвестиције.