Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
30.01.2018.

Привредници који желе да кандидују своје компаније и брендове за престижно признање „Најбоље из Србије“, могу то да учине дo 12. фебруара, а циљ акције која се организује већ тринаести пут, јесте већа видљивост домаћих брендова.

Најбољи робни и корпоративни брендови ове године биће изабрани у 24 категорије, међу којима су и три нове – Најбољи хотел у Србији, Најбољи „мали“ туристички смештај у Србији и Најбољи органски производ из Србије.

Жири, између осталог, чини и представник Министарства привреде, док је организатор Привредна комора Србије, у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација.

Пријављивање компанија и гласање обавља се онлајн на званичном сајту www.najboljeizsrbije.com, а информације ће бити доступне и на друштвеним мрежама ове акције и Привредне коморе Србије.

Критеријуми за избор најбољих дефинисани су посебном методологијом, која обухвата анализу тржишно-финансијских параметара, гласање потрошача, пословних партнера и стручњака, као и оцене жирија.

Признање је од 2004. понело 312 добитника у различитим категоријама.

Од 2004, када је акција „Најбоље из Србије“ први пут организована, номиновано је више од 1.700 брендова. Из годину у годину све је више пријављених компанија за ово признање и све више потрошача, привредника и стручњака који гласају за најбоље.