Архива интернет презентације Министарства привреде до 31. августа 2021. године

Контактирајте нас

+ 381 11 36 42 600

ili

Оцените сајт

Онлине формуларом

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ

>>пишите нам
12.04.2017.

Доградња и реконструкција Предшколске установе Наша радост у Блацу завршена је данас и објекат је предат на коришћење најмлађим Блачанима.

Обнову и доградњу овог објекта Министарство привреде је подржало у оквиру Програма „Градимо заједно“. Вредност радова је 21 милиона динара, од чега је Министарство обезбедило из кредита Европске инвестиционе банке  8.5 милиона динара, а остатак општина Блаце

Радови су завршени у предвиђеном року, а директорка вртића Даница Вељовић истиче да се ради о реновирању, реконструкцији и доградњи објекта у који ништа није улагано од оснивања Установе, 1983. године.

„Ово је велики дан за нашу установу и децу. Захваљујем се Министарству привреде, заменику председника општине Блаце Ивану Бургићу који је током периода извођења радова у протекла четири месеца редовно надгледао и обилазио радове, учествовао заједно са нама из установе и извођачима радова у решавању текућих проблема. Установа у периоду извођења радова имала редован рад и у васпотно – образовном и у адмистративном погледу“.

Погледајте како Блаце-инфо извештава о овом догађају: